За Нас

В Pest Care вече повече от десетилетие изграждаме нашите услуги около и в полза на хората с изключително високо ниво на интегритет, лоялност, ценностна система и непрекъснато развиващ се професионализъм.

Как беше създадена Pest Care

Здравейте,
аз съм Нейчо Христов, собственик и управител на Пест Кеър ЕООД.
По образование съм Икономист, а по призвание човек, който обича да помага. През 2009 останах без работа в следствие на кризата и реших да започна бизнес с мой дългогодишен приятел. Знаех, че искам да съм полезен и знаех, че на пазара има нужда от добра фирма за ДДД. Бяха трудни времена, но бях ентусиазиран и обичах да работя с клиенти. Оттогава винаги сме се старали да изграждаме услугата си около хората, за които работим – да бъдем бързи, точни, ефикасни. Затова съм доволен и благодарен за доброто отношение от стотиците ни клиенти, много от които са лоялни и работят с нас от дълго време.

Доволи клиенти

Години в бизнеса

Нашата история

2020 отбеляза началото на моята самостоятелна дейност. Както в първите дни, така и днес, аз съм човекът, който общува с клиентите и е директно ангажиран с това, което става във фирмата. Сега, зад мен е голям екип от професионалисти с основна локация в София и партньори в цялата страна, които са експерти в сферата на ДДД и се грижат за комфорта на клиентите ни. Защото нашата философия е: взаимно доверие, отговорност и грижа.

Днес ние сме име в сферата на ДДД дейностите и работим с фокус в сферата на офиси, административните сгради и техните прилежащи площи. Работим и в складове, производства от нехранителната индустрия, училища, хотели. Обслужваме домакинства и техните апартаменти,  общи части, т.н. етажна собственост – мазета, тавани, стълбищни клетки, къщи и дворове. Изобщо навсякъде, където е необходима бърза организация, адекватна реакция и високо ниво на доверие.

Всички вредители като хлебарки, мишки, плъхове, бълхи, мравки и други насекоми, са под прицела на нашата компетентност.

Унищожаването на дървеници е една от нашите услуги, с която се гордеем и смело може да заявим, че се справяме на 100% благодарение на опита, който сме натрупали през годините и продължаваме да развиваме и за в бъдеще.

Даваме гаранция за удовлетвореност при всички предоставени от нас услуги.   

Използваме доказали се препарати, регистрирани и разрешени от МЗ за употреба. Препарати от водещи фирми като Syngenta, BASF и др.
Предлагаме гъвкаво работно време съобразено с нуждите на всеки обект, така че да не се нарушава работния процес.

Сключваме договори за ДДД контрол съобразени с изискванията на РЗИ и агенцията по храните, при отварянето или обслужването на обекти с обществено предназначение.

Предоставяме безплатни огледи за бизнеса с цел да изготвим най – подходящия вариант за поддръжка на обекта.

От началото на 2020, с появата на Covid 19 сме изключително заети в дезинфекцията и превенцията при вируси и патогени. Работим както с утвърдени графици, така и с непредвидени обработки при нужда с гъвкаво работно време.  Стараем  се да реагираме максимално бързо към запитванията на клиентите.

Pest Care е фирма регистрирана като ДДД оператор към МЗ, под контрола на РИОКОЗ.  – препратка към регистъра на МЗ за регистрираните Пест контрол оператори.

Свържете се с нас сега. Независимо дали сте нов или стар клиент, ние сме готови да дадем решение при проблеми с мишки, плъхове, хлебарки и други насекоми във всяка административна сграда, склад, училище или апартамент, както и всякакъв друг обект. Предлагаме практични експертни препоръки и съдействие за отстраняване и превенция.