Пръскане срещу Дървеници, Унищожение на Дървеници

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ ДЪРВЕНИЦИ В ЖИЛИЩЕТО

Дървениците са сред най-трудните за унищожаване вредители, защото водят укрит начин на живот. Те се крият в матраците и дюшеците, окнтакти и други кухини в близост до леглото, където спи гостоприемника. Поради това, препаратите трудно стигат до тях. Дървеници се намират и в мебелите разположени непосредствено близо до леглото –  включително картини и нощни лампи. Самостоятелните опити за борба с тези вредители най-често не дават успех. За унищожение на дървеници са необходими професионален подход, подходящи препарати и някои тайни, които знаят специалистите на Пест Кеър.

Пръскане против дървеници е сложен процес и изисква подготовка. Нашите дезинфектори, ще направят анализ на ситуацията и ще извършат необходимите действия за унищожение на дървеници. Когато има наличие на тези паразити, най-сигурния метод за тяхното унищожаване е използването на препарати с остатъчно действие.

Ще Ви помолим, да се информирате предварително по телефона как ще протече пръскане против дървеници на Вашето жилище, за да се подготвите, ако е необходимо.

След първоначалното пръскане против дървеници, в жилище, обикновено се налага повторна обработка след 10-15 дни, а понякога и трета, тъй като препаратите за унищожаване на насекомите не действат на яйцата. След извършване на три обработки* от наши дезинфектори, може да Ви гарантираме тяхното унищожаване.

*Обикновено проблема с дървениците се разрешава с две максимум три последоватвелни обработки през интервал от 10 до 15 дни при нормални хигиенни условия и когато не са оставени дървениците да се развият до голяма степен. Ако все пак има “изтървана” популация ще се наложат повече от три обработки, но решение има!

Препаратите, които използваме за пръскане против дървеници са одобрени от Министерството на здравеопазването за употреба в домашни условия, но не пропускайте да се информирате допълнително за тяхната безопасност.

Използваме комбинация от техники и машини за извършването на обработката срещу дървеници, така, че да се постигне максимален ефект и резултат. Това ни дава увереност и спокойствие, че може да гарантираме унищожаването на дървениците в жилището ви.

Ние от Пест Кеър ще Ви гарантираме унищожение на дървеници. То ще бъде извършено по най-ефикасния и безопасен за Вас начин. Предлагаме бърза и достъпна услуга.