КАК ДА УНИЩОЖИМ МРАВКИТЕ

За постигането на това се използват професионални инсектицидни препарати, които имат бързо и ефикасно действие с остатъчни свойства, без да са опасни за хората и обитателите на жилището, но са същевременно много токсични за мравките. Препаратите се нанасят по ‚пътечките‘ на  мравките.

Мравуняците обикновено са добре скрити, а в една сграда може да има няколко колонии, което прави  безразборното пръскане неефективно. Професионалната обработка изисква преценени действия, така че да се обхванат максимално добре засегнатите площи. Препаратите имат остатъчно  действие, ефектът се усеща още през първите няколко дена и проблемът изчезва до седмица, максимум две.  Много рядко може да се наложи повторна обработка след около 20  дни.

Какво да очаквате от нас: След това те ще идентифицират входни точки във Вашия дом и ще ви посъветват за решения за защита, за да предотвратят бъдещи нашествия от мравки.

  1. Проучване

Можете да очаквате напълно оборудван дезинфектор в уговорения час. Ще бъдеизвършен анализ на ситуацията с мравките и тогава се преминава към третиране.

  1. Третиране

Дезинфектиорът ще подбере най – приложимия за справяне с проблема метод, като обикновено се използва третиране чрез опръскаване или нанасяне на гелове.

3. Последействие

При наичие на мравки след 20 дни от първото третиране е препоръчително да се повтори обработката срещу мравки за да се ликвидират напълно.

  1. Препоръки

Нашите Дезинфектори ще се отзоват на всичките ви въпроси, които ви интересуват повреме на обработка. Ако възникнат въпроси след като сме тртирали  не се колебайте да ни потърсите

Говорете с нас на 0888 9929 80 или 0700 20 025 (на цената на един градски разговор).

Ние от Пест Кеър  ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да са превзели дома ви. Предлагаме бърза и достъпна услуга.