Обработка срещу други вредители

В тази секция ще обърнем внимание на това, че освен изброените насекоми има и много други, които са вредни за човека. Голяма част от тях могат да причинят различни зарази, тъй като пренасят болестотворни.
По специално внимание ще отделим на мухи, комари, стършели, молци, а за останалата част, ще ги сложим под общ знаменател – други вредители.
Мухите са едно от най – дразнещите насекомо сред нас. Пренасят болестотворни микроорганизми, увреждат храна, зацапват повърхности и създават неприятно усещане когато жужат и не по малко е досадно тяхното ухапване.
Не по – малко приятни са и комарите. Тяхното ухапване е най – малкия проблем. Зачервяванията, подутините, алергиите и не малкото опасни болести, които пренасят комарите са сред опасностите, които ни грозят през сезоните на размножаване.
Унищожаването или свеждането до прилична популация на летящите насекоми е по – различно, тъй като трябва да се противодейства във въздуха. Затова често най – доброто решение остава премахване на първоизточника или т.н. биотоп. За различните насекоми това са различни местообитания.
Ние от Пест Кеър предлагаме адекватни решения за справяне с мухите, комарите и другите вредители. Обадете ни се и ние ще ви дадем най – доброто решение за справяне с тези досадни насекоми.