ДЕЗИНФЕКЦИЯ Covid 19

Пълна дезинфекция за унищожаване на Covid 19, всякакви други вируси, бактерии и патогенни микроорганизми.

С появата на Covid 19 нуждата от дезинфекция нарасна главоломно. Всички обществени места, в които се получава струпване на хора, като: офиси, администрации, производства, училища, складови бази, се налага извършване на дезинфекция след установяване на заразени или просто за превенция.

 Натрупаният ни опит и професионализма на нашите служители ни позволява да бъдем полезни на нашите клиенти при нужда от Дезинфекция. Работния ни график е съобразен с особеностите на всеки тип обект, така че, да не пречим на работния процес, а в същото време да изпълним качествена дезинфекция.

Използваме одобрени от РЗИ и Министерство на здравеопазването препарати, които са подбрани целево да унищожават Covid 19  или така наречените вируси с обвивка. Нашите клиенти могат да бъдат спокойни за безопасността на препаратите за защита от Covid 19.

Издаваме протокол за извършена дезинфекция, с който нашите клиенти удостоверяват пред РЗИ, че е извършена дезинфекция от регистрирана фирма „пест контрол оператор“ в регистъра на МЗ, каквато е Пест Кеър.

Предлагаме изгодни ценови условия, съобразени с индивидуалните нужди на всеки обект. Може да видите нашите индикативни цени на страницата ни с цени, а за конкретна оферта и безплатен оглед при необходимост, ни потърсете още днес.