Пръскане против хлебарки , Унищожение на хлебарки

ПРЪСКАНЕ Против ХЛЕБАРКИ

ПРЪСКАНЕ против ХЛЕБАРКИ В ЖИЛИЩЕТО

Хлебарките са известни с необикновената си способност да оцеляват, но това не е проблем за нашите специалисти, които разполагат с професионално оборудване и високо качествени препарати за унищожение на хлебарки.

Когато третираме жилища и апартаменти се фокусираме върху кухнята и мокрите помещения, с особено внимание върху шкафовете и чекмеджетата. В случаи, че има вече хлебарки в тях, е желателно да подготвите стаите, като изпразните съдържанието им и освободите място за процеса на пръскане против хлебарки. Пръскането продължава зад цокъла, мивката и шкафа, под нея.

Изненадващ за мнозина факт е, че електрическите уреди са сред любимите местообитания за хлебарките, включително печката, микровълновата, кафемашината, хладилника и дори аудио-визуалната техника. Затова, всеки уред се инспектира, а мястото около тях се обработва с препарат. Поради тази причина, ако имате възможност разместете мебелите, за да улесните процеса по унищожаване на хлебарки.

В банята, пръскане против хлебарки е концентрирано върху касата на вратата, щранговете и около шкафчето на мивката. Независимо дали насекомите са забелязани в други стаи,  желателно е цялото жилище да се напръска с превантивна цел. Внимание се отделя на места с отлепени тапети, повредена ламперия, както и окачените тавани. Процеса приключва с обработка на первазите, касите на вратите, корнизите и стените зад дивана, ако е възможно да се отдръпне от стената.

След първоначалното пръскане против хлебарки, може да се наложи повторна обработка след 25-30 дни с цел абсолютно унищожение на хлебарки, тъй като няма средство, което да влияе на яйцата. Този процес се извършва и за да се отстрани останалата популация в кухини, до които не е достигнал препаратът.

Всички наши препарати са безопасни за хора, деца и домашни любимци, при спазване на определени мерки за безопасност.

След всяка обработка се оставя протокол за самото третиране в който се описват подробности за препарата, вида на обекта, мерки за безопасност и препоръки за превенция.

Ние от Pest Care ще имаме грижата да Ви избавим от хлебарките преди ситуацията да се е влошила. Предлагаме бърза и достъпна услуга.

 

ПОЛЗИ:

– Обследване на жилището и анализиране на състоянието.

– Извършване на необходимото пръскане против хлебарки и поставяне на допълнителни средства (гелове, капани и т.н.) на места, където не е възможно да се третира.

– Консултиране за последващи действия.

– Издаване на Протокол съгласно изискванията на РЗИ и МЗ на Р България

– Издаване на платежен документ

 

 

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ В МАЗЕТО И НА ТАВАНА

Освен в жилищата на хората, най-често хлебарките развиват популации в мазетата и таваните. Там е топло, има много удобни скривалища, особено когато има натрупани вещи, картони и стари мебели. Когато насекомите са в мазе или таван на къща, то се третира с детайлно пръскане по цялата площ, включително зад мебели, стелажи, скрити повърхности и касите на вратите. Когато става въпрос за клетка в блоково мазе е препоръчително да се извърши пръскане на цялото мазе, за да се постигне желания ефект.

 

Понякога има струпани вещи пред входа на мазетата, които  затрудняват и намаляват ефекта от обработката срещу хлебарки. Затова там се използват препарати, които действат чрез изпаренията си за да проникнат и на трудно достъпни места. При тези случаи е желателно да се ограничи достъпа на хора за 24ч.

 

След първоначалното пръскане против хлебарки на тавани и мазета, се препоръчва повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация и постигане на пълно  унищожение на хлебарки.

 

Попитайте за нашите “ Пакетни цени“ –  изгодно и удобно.

 

Pest Care извършва цялостно пръскане против хлебарки на входове включително апартаменти, общи части, мазета и тавани. Това е най-ефективния метод за постигане на траен ефект в борбата за унищожение на хлебарки. Пръскането против хлебарки се извършва наведнъж,  обхващайки цялата собственост и изисква осигуряването на достъп до всички помещения и координация между живущите във входа.

След първоначално пръскане против хлебарки във вход, обикновено се препоръчва повторно такова, след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация. За входове, в които е имало вредители, е препоръчително да се въведе системна превенция, или по – ясно казано периодични обработки в зависимост от нуждите,  която да попречи на насекомите да се нанесат отново.

 

УНИЩОЖАВАНЕ НА ХЛЕБАРКИ

 

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ В ОФИСА

За съжаление хлебарките намират благотворна почва за развитие и в офисите, заселвайки се в техниката, хартията, кухненски помещения, санитарни възли и в много други складови и производствени помещения. Те намират храна в общите помещения или оставена по бюрата. Третирането на офиса против хлебарки върху общите помещения включва техниката, архивите, рафтовете с папки и касите на вратите.

След първоначално пръскане против хлебарки в офис, обикновено се налага повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация и постигане на унищожение на хлебарки . За офиси, в които е имало вредители е препоръчително да се въведе системна превенция, която да попречи на насекомите да завърнат. Попитайте или проверете нашите условия за ДДД абонамент – по – изгодно, по – ефикасно, по – сигурно.

Всички наши препарати са безопасни за хора и не влияят на околната среда. Ние от PestCare ще имаме грижата да Ви избавим от хлебарките. Предлагаме бърза, достъпна услуга и удобни абонаменти.

 

 

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ В СКЛАДА, ЦЕХА И МАГАЗИНА

Струпването на мебели, стоки и кашони предлага удобни условия за развитието на хлебарки и техните гнезда. Те се настаняват край електрическите уреди, зад полици и стойки, покрай щендери и стелажи където намират достатъчно храна. Това им помага да оцеляват и размножават много бързо. Борбата срещу тези вредители включва първоначално и повторно пръскане против хлебарки на всички засегнати и свързани помещения включително зад мебелите, по рафтовете и касите на вратите.

Поради сложността на процеса и потенциалната опасност от отровни препарати, пръскане против хлебарки трябва да се извърши от професионалисти, като се въведе систематична превенция за да не се допуска последващо завръщане на вредителите. Не отлагайте да потърсите помощ за унищожение на хлебарки. Pest Care предлага бърза и достъпна услуга за Вашия бизнес.

 

ЦЕНИ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ХЛЕБАРКИ

Цените варират според обема и вида на работа, която е необходима да се извърши.

Обадете се или направете запитване за да дадем персонализирана цена за Вас.