Премахване на гнезда на стършели и оси

Имате нужда от помощ за премахване гнезда на оси и стършели, може да се възползвате от нашия опит, който сме натрупали през годините, помагайки на много хора да се отърват от опасните насекоми.

Унищожаването на оси е трудно предизвикателство. Затрудненията идват когато няма достъп до гнездото или ако сте алергични.

Разполагайки с техника и опит, успяваме да премахнем гнезда на оси и стършели.

Много често се случва така, че прелитат оси, но гнезда не се виждат. В тези случаи е трудно да се унищожат осите, защото няма възможност да влязат в контакт с препарата. В такава ситуация, може да се направи оглед и да се открие гнездо на оси, но ако не се открие, единственото, което може да се направи е да се обработят повърхностите с препарат около площта, която искате да се защити и така да се намали вероятността от създаване на гнездо.

Такива места може да са тераси на жилища, стрехи на къщи, навеси в дворове и тавански помещения.

Цветята са основния фактор, който привлича осите, тъй като изсмукват соковете от тях, но това също така може да е струпване на вода.

Какъвто и да е проблема с осите и стършелите, може да ни се обадите за консултация и ако е възможно да се извърши премахване на гнезда на оси или стършели ние ще го направим!