ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ КЪРЛЕЖИ

Пръскане против кърлежи е уместно да се извършва във всички тревни площи, в които има вероятност да престои човек и съответно да бъде ухапан от кърлеж.  Превантивните пръскания, които убиват кърлежите в първите фази на живота им е препоръчителната форма на борба с този вид.  

Тревните площи около сградите, околоблокови пространства, административни и производствени площи, складове и други са удобно място за развитие на кърлежите, особено в по-дъждовната част от годината. Обикновено това е периода ранна пролет – късна есен. Кърлежите са много опасни, защото пренасят сериозни заболявания чрез ухапванията си.

В борбата срещу тези вредители ние третираме обилно засегнатите площи с професионални препарати, които убиват възрастните кърлежи на момента, заедно с други насекоми попаднали в тревните площи по време на пръскането против кърлежи.

Пръскане срещу кърлежи

Ние от Пест Кеър Ви предлагаме, бърза реакция, с висока ефективност!

 Унищожение на кърлежи на атрактивни цени – поискайте индивидуална оферта!

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ КЪРЛЕЖИ В ДВОРА И ОКОЛОБЛОКОВИТЕ ТРЕВНИТЕ ПЛОЩИ, в жилищни комплекси и индивидуални жилищни кооперации!

За по-добър ефект, площите трябва да бъдат окосени. Повторно третиране се извършва след 8-10 дена с цел унищожаване на кърлежи.

Ние можем да извършим обработването дори при вероятност от валежи, тъй като препаратите които използваме действат мигновено. Достатъчно е да изминат 2 часа без валежи, след пръскането срещу кърлежи, за да има ефект.

Не се препоръчва влизане на хора и животни в тревните площи до 24ч. след обработката.

 

Какво получавате:

Обработката се извършва със специализирана техника, за по – голяма ефективност и постигане на целта –  унищожаване на кърлежи.

Посещение в удобно време съобразено с работния график.

Протокол за извършената обработка, съгласно изискванията на РЗИ и МЗ на Р България.

Удобно и гарантирано плащане ( в брой, с банкова карта или банков превод).

Консултация за превенция и безопасност.

 

Доверете се на професионализма на нашите дезинфектори, обадете се сега или запазете час за посещение!