Пръскане против бълхи

Професионално пръскане против бълхи.

Не малко срещан проблем

Нерядко срещан проблем през пролетно – летния сезон са бълхите. Създават дискомфорт както в домовете, така и в офиси, мазета, производствени сгради, администрации, складове и много други обекти, които се използват от хората.

В такива случаи може да се доверите на опита, който сме натрупали през годините за унищожаване на бълхи. Винаги подхождаме с отговорност и с професионализъм към Вашия проблем.

За да има ефект пръскането против бълхи трябва да стане обилно на два етапа, за да се елиминират и новоизлюпените ларви. Пръскат се обилно пода и стените на височина един метър във всички помещения.

Обработките в жилища срещу бълхи, се извършват много по – внимателно, използват се препарати, които да ограничат вредата върху хората и животните. Винаги преди обработка, още при заявка за нея, ще уточним и ще обясним какво е необходимо да се подготви, за да има ефект при минимални вреди за здравето.

В помещения или повърхности, които са запрашени и има развита популация на бълхи, нещата се развиват много по – мащабно, от гледна точка на размножаване и излюпване. Такива места са като инкубатор за бълхите.

Обикновено такива места са мазетата на жилищни кооперации или подобни помещения. Много често хората разбират за наличието на бълхи, когато влязат в мазето усетят налазването на многото бълхи по краката. Това са новоизлюпените бълхи, които са усетили вибрациите от гостоприемника и нападат.

Това означава, че има стотици хиляди яйца, които им предстои излюпване. Решение, разбира се има. Професионалната намеса на Пест Кеър ще ви избави от бълхите в мазето. Често се натъкваме на струпани материали и ненужни вещи в мазетата на входовете, което затруднява извършването на обработка. Разбира се, това не бива да ви отказва да се доверите на професионалното унищожаване, тъй като се използват препарати, които да елиминират до минимум породените затруднения от натрупаните вещи и да са максимално ефикасни в унищожаването на бълхите.

Остава проблема с яйцата, след първата обработка. Затова се препоръчва да се направи повторна обработка след 10 до 15 дни за да се повлияе и на новоизлюпените.

Едно малко уточнение, не трябва да се очаква, че между двете обработки няма да се виждат бълхи!!!

Попитайте при разговора с нашите оператори, как протича процеса при унищожаването на бълхите за да няма неприятни изненади и погрешни очаквания

За блокове, обществени и бизнес сгради може да се възползвате от системна превенция чрез изгодните ни ДДД абонаменти.

Всички наши препарати са безопасни и са одобрени за употреба от министерството на здравеопазването. Ние от Пест Кеър ще имаме грижата да Ви избавим от бълхите. Предлагаме бърза, ефикасна и достъпна услуга.