Пръскане срещу дървеници

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ ДЪРВЕНИЦИ В ЖИЛИЩЕТО

Дървениците са сред най-трудните за унищожаване вредители защото се крият в матраците и дюшеците и препаратите трудно стигат до тях. Намират се и в мебелите разположени непосредствено до леглото включително картини и дори нощни лампи. Самостоятелните опити за борба с дървениците най-често не дават успех и за унищожаването им са необходими професионален подход и препарати.

Нашите дезинфектори, ще направят анализ на ситуацията и ще извършат необходимите действия за унищожаване на дървениците. Когато има наличие на дървеници, най – сигурния метод за тяхното унищожаване е използването на препарати с остатъчно действие.

Моля, да се информирате предварително по телефона как ще протече обработката на вашето жилище, за да се подготвите, ако е необходимо.
След първоначалната обработка в жилище срещу дървеници, обикновено се налага повторна обработка след 10-15 дни, а по някога и трета, тъй като препаратите за унищожаване на насекомите не действат на яйцата. След извършване на три обработки от наши дезинфектори, може да ви гарантираме тяхното унищожаване.*
Препаратите, които използваме са одобрени от Министерството на здравеопазването за употреба в домашни условия, но не пропускайте да се консултирате за тяхната безопасност.

Ние от Пест Кеър ще имаме грижата да ви избавим от дървениците, по най – ефикасния и безопасен за вас начин, преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.