Пръскане срещу хлебарки

Хлебарките са известни с необикновената си способност да оцеляват, но това не е проблем когато е обработено професионално с качествени препарати.

Когато третираме жилища и апартаменти се фокусираме върху кухнята и мокрите помещения, с особено внимание върху шкафовете и чекмеджетата. В случаи, че има вече хлебарки в шкафовете, е желателно да подготвите кухнята като изпразните съдържанието им и освободите достъп за оператора. Пръскането продължава зад цокъла, мивката и шкафа по нея.

Изненадващо за мнозина електрически уреди са сред любимите места на хлебарките включително печката, микровълновата печка, кафемашината, хладилника и дори аудио-визуалната техника. Затова всеки уред се инспектира, а мястото около тях обработва с препарат. Поради тази необходимост, ако има възможност е добре да се разместят, така че да може да се обработи.

В банята пръскането се концентрира върху касата на вратата, щранговете и около шкафчето в банята. Независимо дали насекомите са забелязани в други стаи, желателно е жилището да се напръска изцяло с превантивна цел. Внимание се отделя на места с отлепени тапети, повредена ламперия, както и окачените тавани. Акцията приключва с обработка на первазите, касите на вратите, корнизите и стените зад дивана, ако е възможно да се отдръпне от стената.
След първоначалната обработка в жилище срещу хлебарки, може да се наложи повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация, тъй като няма средство, което да влияе на яйцата или ако има кухини, до които не е достигнал препарат, а в същото време там се крият хлебарки.
Всички наши препарати са безопасни за хора, деца и домашни любимци, при спазване на определени мерки.

Ние от Pest Care ще имаме грижата да ви избавим от хлебарките преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга.

Ползи
– Обследване на жилището и анализирне на състоянието.
– Извършване на необходимото опръскване и поставяне на допълнителни средства (гелове, капани и т.н.) на места, където не е възможно опръскаване.
– Консултиране за последващи действия
– Издаване на Протокол съгласно изискванията на РЗИ и МЗ на Р България
– Издаване на платежен документ

* Цените са крайни и не подлежат на промяна. Заплащането може да се извърши в брой или с банкова карта.

Пръскане срещу хлебарки в мазето и на тавана
Освен в жилищата на хората, най-често хлебарките развиват популации в мазетата и на таваните, където е топло и има много удобни скривалища особено когато има натрупани вещи, картони и стари мебели. Когато насекомите са в мазе или таван на къща се третират с детайлно пръскане по цялата площ, включително зад обзавеждане, стелажи, скрити повърхности и касите на вратите. Когато става въпрос за клетка в блоково мазе е препоръчително обработката да се прави на цялото мазе за да се постигне желания ефект.

След първоначалната обработка на тавани и мазета срещу хлебарки, се препоръчва повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация.

Ценоразпис за унищожаване на хлебарки в мазета и тавани:

Поради спецификата и различията на всеки вход, не е възможно да се даде ценова оферта за съответния обект. Моля, свържете се с нас за да Ви предоставим индивидуална оферта, отговаряща на вашите нужди.